Lagu Vita Alvia - Lalekno Baen Terbaru

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Vita Alvia - Lalekno Baen Terbaru

Artis: Vita Alvia

Album: Seleksi Terbaik Safari 1


Lamanya: 05:17

Ukuran: 4.80 MB

Melihat: 19,076

Didukung oleh situs-situs seperti dan berbagi artikel. . Download Gudang Lagu Vita Alvia - Lalekno Baen mp3 gratis. Download Gudang Lagu Vita Alvia - Lalekno Baen di UrocMusic.com gratis. Download Gudang Lagu Vita Alvia - Lalekno Baen di UrocMusic.com - Lagu Tebaru - lagu favorit dari tahun

Lagu Vita Alvia - Lalekno Baen video

Lirik lagu Vita Alvia - Lalekno Baen

Vita Alvia - Lalekno Baen
Vita Alvia - Lalekno Baen, Sing nyongko pungkasane
Rusak atinisun
Wis ping piro baen
Riko ngejur batin iki

Wis cukup riko gawe
Ajur urip isun
Sak wise riko
Ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono riko wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Peluken larene
Myakne isun hang nyawang
Masio eluh banyu moto mili getih

Sing nyongko pungkasane
Rusak atinisun
Wis ping piro baen
Riko ngejur batin iki

Wis cukup riko gawe
Ajur urip isun
Sak wise riko
Ngandoh ati nong wong liyo
Remek rasane rogo iki

Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono riko wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Peluken larene
Myakne isun hang nyawang
Masio eluh banyu moto mili getih

reff
Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono isun wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Sun peluk larene
Riko sing usah nyawang
Tuwas iluh banyu moto mili

Lalekno baen isun
Teko urip riko
Kerono riko wis
Ono pilihan liyo

Tinggalen isun ring kene
Peluken larene
Myakne isun hang nyawang
Masio eluh banyu moto mili getih

Lihat juga

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3