Download Lagu SKA 86 - SAYANG 2 (DanSKA Clip Video) Mp3 Gratis

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu SKA 86 - SAYANG 2 (DanSKA Clip Video) Terbaru


Lamanya: 06:35

Ukuran: 6.10 MB

Melihat: 22,666,486

Lagu Mp3 Gratis SKA 86 - SAYANG 2 (DanSKA Clip Video) di UrocMusic.com mp3. Lagu Mp3 Gratis SKA 86 - SAYANG 2 (DanSKA Clip Video) di UrocMusic.com - Lagu Tebaru - share lagu favorit saya. Bagi lagu ini ke teman. SKA 86 - SAYANG 2 (Danska Clip Video) PARODI

#UYEtone #SKA86 #Sayang2

follow IG: @wisnu.danska86
@yuneape
@divakusumanegara
@faisaljulian28

UYE tone FULL SONGS Playlist (klikDIBAWAH)
https://urocmusic.com/

Songwritter : Anton Obama
Clip Video by : DANSKA 86. Lagu Mp3 Gratis SKA 86 - SAYANG 2 (DanSKA Clip Video) mp3 gratis

Lagu SKA 86 - SAYANG 2 (DanSKA Clip Video) video

Lirik lagu SKA 86 - SAYANG 2 (DanSKA Clip Video)

SKA 86 - SAYANG 2 (DanSKA Clip Video)
Ska 86 - Sayang 2 Ska Version , lirik lagu Sayang 2-Nella Kharisma

Cubo rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
Ombak segoro kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
kita akan selalu memadu cinta
bungah ing atiku sepi ing atiku
hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Cubo rungokno tembang kangenku iki
Dewi asmoro tulung omongno, aku isih ngenteni
Ombak segoro kok saja ngelingake
Nambahi kangenku soyo gedi nganti kepati-pati

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Andaikan sayangku sak iki isih ono ning kene
Kita akan selalu memadu cinta
Bungah ing atiku sepi ing atiku
Hanya dalam mimpi

Rino lan wengi moto iki angel diaremake
Mung lam-laman esem lan manismu
Kapan ku bertemu sak kedip ing moto
Wes marem atiku

Lihat juga

Tags: ska, ska 86, ska sayang 2, danska 86, reggae, sayang 2, uye tone, ska indonesia, reggae indonesia, parodi sayang 2, parodi ska 86

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3