Download Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL], lagu terbaru 2020

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL] Gratis

Artis: Nella Kharisma


Lamanya: 04:53

Ukuran: 4.52 MB

Melihat: 12,298,963

Official Music Video

Title : Pamer Bojo
Artist : Nella Kharisma
Songwritter : Didi Kempot
Album : Duta Nirwana music Vol. 8 "JANGAN NGET - NGETAN"


Lirik

PAMER BOJO

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…


Copyright © 2019 Milady Record. All rights reserved.. Donlot Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL] mp3 gratis. Donlot Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL] ke ponsel anda dan komputer. Donlot Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL] ditemukan di website UrocMusic.com - Download Lagu Gratis - 2020 terbaru gratis. Didukung oleh situs-situs seperti dan berbagi artikel

Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL] video

Tags: milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3