Download Lagu Nella Kharisma - Keju (Melon Hiphop) Mp3 Gratis Terbaru Full Album

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - Keju (Melon Hiphop) Terbaru

Artis: Nella Kharisma

Album: Nella Hip Hop Koplo


Lamanya: 05:12

Ukuran: 4.74 MB

Melihat: 9,251

Didukung oleh situs-situs seperti dan berbagi artikel. Download Mp3 Indonesia Nella Kharisma - Keju (Melon Hiphop) di UrocMusic.com mp3. Download Mp3 Indonesia Nella Kharisma - Keju (Melon Hiphop) di UrocMusic.com - Download Lagu Gratis - share lagu favorit saya. Download Mp3 Indonesia Nella Kharisma - Keju (Melon Hiphop) mp3 gratis

Lagu Nella Kharisma - Keju (Melon Hiphop) video

Lirik lagu Nella Kharisma - Keju (Melon Hiphop)

Nella Kharisma - Keju (Melon Hiphop)
Nella Kharisma - Keju, mas opo’o gak enggal bali
bojomu wes keju ngenteni
ojo gawe bingunge ati
mulih kerjo mampir ning endi

ora koyo biasane
telat ra telpon bojomu
khawatir aku karo sliramu

aku agak cemburu karo pacar-pacarmu
opo maneh cemburu karo sundelmu
aku gak takut jika kehilanganmu
tapi njaluk tulung ojo mbok gade mobilku

kowe mbojo aku jan blas ora nggowo bondho
kerjoanmu kuwi diwehi morotuo
ngono wae gayamu koyok wes dadi rojo
wes nduwe bojo seneng wong liyo


kangmas yo mok ojo ngenyek, nadyan irungku rodo pesek
aku ora golek-golek, sliramu dhewe sing rodo ngethek

senadyan rumahmu bagus, pangucapmu ugo alus
nanging kowe sering ngapus, pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus, kerjoane ora becus
kethok pupu rodo mulus, cengar-cengir koyo wedus

aku agak cemburu karo pacar-pacarmu
opo maneh cemburu karo sundelmu
aku gak takut jika kehilanganmu
tapi njaluk tulung ojo mbok gade mobilku

kowe mbojo aku jan blas ora nggowo bondho
kerjoanmu kuwi diwehi morotuo
ngono wae gayamu koyok wes dadi rojo
wes nduwe bojo seneng wong liyo

kangmas yo mok ojo ngenyek, nadyan irungku rodo pesek
aku ora golek-golek, sliramu dhewe sing rodo ngethek

senadyan rumahmu bagus, pangucapmu ugo alus
nanging kowe sering ngapus, pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus, kerjoane ora becus
kethok pupu rodo mulus, cengar-cengir koyo wedus

kangmas yo mok ojo ngenyek, nadyan irungku rodo pesek
aku ora golek-golek, sliramu dhewe sing rodo ngethek

senadyan rumahmu bagus, pangucapmu ugo alus
nanging kowe sering ngapus, pinter gawe akal bulus
sekolah yo ora lulus, kerjoane ora becus
kethok pupu rodo mulus, cengar-cengir koyo wedus

Lihat juga

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3