Download Lagu Demi Kowe - Pendhoza (SKA VERSION) Lirik & Video || Cover By MuNir416 Mp3 Gratis

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Demi Kowe - Pendhoza (SKA VERSION) Lirik & Video || Cover By MuNir416 Gratis


Lamanya: 05:26

Ukuran: 5.03 MB

Melihat: 13,947

Original Song by Demi Kowe - Pendhoza
#DemiKowe #DemiKoweSKA #munir416

Dicover Oleh : @munir416

Lyric:
dik aku bali, arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak bukteke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe (LirikLaguIndonesia.Net)

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lunga ra ngilang, nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu, ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jaga tekaning patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

Jangan Lupa Dukung Channel Ini Dengan Subscribe dan Share ,Hidupan Icon Lonceng Untuk Mengetahui Pemberitahuan Coveran Terbaru Dari Channel Saya .

EDITOR by : Misbahul Munir
Voice by : Misbahul Munir
Song : Demi Kowe - Pendhoza
instrument : GENJA SKA

INSTAGRAM : www.instagram.com/munir416
TWITTER : www.twitter.com/munir416
FACEBOOK : www.facebook.com/misbahulmunir416
BUSINESS INQUIRIES : [email protected] Free Download Mp3 Demi Kowe - Pendhoza (SKA VERSION) Lirik & Video || Cover By MuNir416 ke ponsel anda dan komputer. Free Download Mp3 Demi Kowe - Pendhoza (SKA VERSION) Lirik & Video || Cover By MuNir416 ditemukan di website UrocMusic.com - Download Lirik Lagu Terbaru - 2019 terbaru gratis. Original Song by Demi Kowe - Pendhoza
#DemiKowe #DemiKoweSKA #munir416

Dicover Oleh : @munir416

Lyric:
dik aku bali, arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak bukteke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe (LirikLaguIndonesia.Net)

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lunga ra ngilang, nanging mergo kahanan
aku ora ngapusi, bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi, duduk di pelaminan

mugo Gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan, ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu, ngancani uripmu
mergo yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jaga tekaning patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lilo adoh omah, adoh wong tuwo
demi kowe ben supaya tetep mulya
tresnaku ra bakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

Jangan Lupa Dukung Channel Ini Dengan Subscribe dan Share ,Hidupan Icon Lonceng Untuk Mengetahui Pemberitahuan Coveran Terbaru Dari Channel Saya .

EDITOR by : Misbahul Munir
Voice by : Misbahul Munir
Song : Demi Kowe - Pendhoza
instrument : GENJA SKA

INSTAGRAM : www.instagram.com/munir416
TWITTER : www.twitter.com/munir416
FACEBOOK : www.facebook.com/misbahulmunir416
BUSINESS INQUIRIES : [email protected] Penulis dukungan dan seniman dengan berbagi lagu ini. Free Download Mp3 Demi Kowe - Pendhoza (SKA VERSION) Lirik & Video || Cover By MuNir416 mp3 gratis

Lagu Demi Kowe - Pendhoza (SKA VERSION) Lirik & Video || Cover By MuNir416 video

Tags: munir416, demi kowe, pendhoza demi kowe, demi kowe ska, pendhoza demi kowe reggae ska, pendhoza demi kowe reggae, pendhoza demi kowe ska, pendhoza ska, demi kowe reggae, demi kowe ska reggae, demi kowe ska cover, demi kowe cover, ska 86, lagu ska terbaik, lagu ska terbaru, ska reggae cover, ska reggae, reggae version, ska version, ska cover

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3