Download BIKIN BAPER DEMI KOWE LIRIK | PENDHOZA, lagu terbaru 2020

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu BIKIN BAPER DEMI KOWE LIRIK | PENDHOZA Gratis

Artis: Pendhoza

Album: Single


Lamanya: 04:23

Ukuran: 4.05 MB

Melihat: 5,458,068

Terima kasih telah mengunjungi website kami untuk mendengar musik, bersenang-senang di sini. Download Lagu Terbaru 2020 BIKIN BAPER DEMI KOWE LIRIK | PENDHOZA lagu favorit dari bulan. Download Lagu Terbaru 2020 BIKIN BAPER DEMI KOWE LIRIK | PENDHOZA lagu terbaik tahun ini - Download Lagu - download musik gratis untuk komputer anda. Download Lagu Terbaru 2020 BIKIN BAPER DEMI KOWE LIRIK | PENDHOZA mp3 gratis. Original version
https://urocmusic.com/

Lirik Demi Kowe

dik aku bali arep nepati janji
tak jaluk kowe ra ngapusi
lungaku wingi amung golek rejeki
tak buktekke kowe ojo mbedo ati

wes seprene suwene
aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lila adoh omah adoh wong tua
demi koe ben supaya tetep mulyo
tresnaku rabakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lunga ra ngilang nanging merga kahanan
aku ora nggapusi bakal tak perjuangkan
mikir masa depan karo golek modal
dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan

muga gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
aku ning sandingmu ngancani uripmu
merga yo mung kowe sing gawe seneng atiku

wes seprene suweneaku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lila adoh omah adoh wong tua
demi koe ben supaya tetep mulyo
tresnaku rabakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

merga tresna aku bisa adoh paran njaga roso
godaan teka nanging aku ora ngiwa
saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
ono kowe aku wani ngadepi urep iki

matur suwun wis gelem nompo aku
sampun percoyo karo janji janjiku
bakal tak jogo tek ing patiku
kanggoku awakmu kui harga diriku

wes seprene suwene aku lunga ninggal kowe
adoh paran yo mung dinggo kowe

aku lila adoh omah adoh wong tua
demi koe ben supaya tetep mulyo
tresnaku rabakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

aku lila adoh omah adoh wong tua
demi koe ben supaya tetep mulyo
tresnaku rabakal ilang senajan adoh paranku
setiaku karo kowe tekan matiku

Lagu BIKIN BAPER DEMI KOWE LIRIK | PENDHOZA video

Tags: Pendhoza, bagus, Jawa, koplo, baper, sedih, LDR, cilik, pekerja, musik, video

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3