Download Lagu Banyu Langit (Didi Kempot) CONGDUT - Keroncong Dangdut Akustik Cover (Bella Nadinda & The Ormaz) Mp3 Gratis Terbaru Full Album

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Banyu Langit (Didi Kempot) CONGDUT - Keroncong Dangdut Akustik Cover (Bella Nadinda & The Ormaz) Gratis


Lamanya: 05:01

Ukuran: 4.56 MB

Melihat: 344,515

Jangan lupa Like, comment, Share & Subscribe ya...

Banyu Langit - Didi Kempot (Lirik)

Sworo angin, angin sing ngreridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetokke eluh neng pipi
suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi

Ngalemo, ngalem neng dodoku
tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo, ngalemo neng aku
ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit sing ono nduwur kayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purba
melu krungu swaramu ngomongke lopo
Ademe gunung merapi purba
sing neng langgran Wonosari Yogyakarta

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis teles ono klambi iki
jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis nggedhineng nggonku nresnani
nganti kapan aku ora biso bali

Ademe gunung merapi purbo
melu krungu suaramu ngomongke lopo

Ademe gunung merapi purbo
sing neng langgran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti seprene suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Produksi:
Bella https://urocmusic.com/
Rafif https://urocmusic.com/
Bagus https://urocmusic.com/
Sanja https://urocmusic.com/

Wardrobe : ABHA MUA https://urocmusic.com/
Jilbab : Hijaberia https://urocmusic.com/
Video : Fajar Timur https://urocmusic.com/
Recording : Kamar Studios https://urocmusic.com/

Terima Kasih Telah Menonton :)

*Didengerin pakai headset atau stereo speaker lebih wuenak :D*


Jangan lupa follow juga Instagram kami @theormaz. Lagu Lagu Terbaru Banyu Langit (Didi Kempot) CONGDUT - Keroncong Dangdut Akustik Cover (Bella Nadinda & The Ormaz) mp3 gratis. Didukung oleh situs-situs seperti dan berbagi artikel. Lagu Lagu Terbaru Banyu Langit (Didi Kempot) CONGDUT - Keroncong Dangdut Akustik Cover (Bella Nadinda & The Ormaz) di UrocMusic.com mp3. Lagu Lagu Terbaru Banyu Langit (Didi Kempot) CONGDUT - Keroncong Dangdut Akustik Cover (Bella Nadinda & The Ormaz) di UrocMusic.com - Download Lirik Lagu Terbaru - share lagu favorit saya

Lagu Banyu Langit (Didi Kempot) CONGDUT - Keroncong Dangdut Akustik Cover (Bella Nadinda & The Ormaz) video

Tags: Bella Nadinda, via vallen, hanin dhiya, cover dangdut, cover akustik, cover dangdut akustik, nella kharisma, cover lirik, dangdut koplo, cover koplo, cover keroncong, didi kempot, fera chocolatos, sera, monata, new palapa, banyu langit cover dangdut keroncong akustik, banyu langit cover lyric, banyu langit cover akustik, banyu langit cover dangdut akustik, didi kempot cover, keroncong dangdut

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3